TAHA Saw agul-agul kanggo Akrilik

Katrangan singkat:

Konstruksi sing gampang, gampang dioperasikake.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Kinerja tinggi Steel Circular saw agul-agul karbida high-density dirancang khusus kanggo nglereni Acrylic. Blade kerf tipis nampilake desain untu kripik triple kanggo umure dawa lan resik, tanpa burr. Brazing tahan kejut Tri-logam ngidini tips karbida kanggo nahan pengaruh ekstrim kanggo daya tahan maksimal. Bilah untu BA5 tumrap panas, permen karet lan korosi. Lapisan elektrostatik nanoscale tipis banget lan awet, lan lapisan sing dipasang ing piring baja lan gergaji diterbitake kanthi merata, dadi film proteksi sing apik.

Babagan barang iki:

1, TAHA SAW BLADE asale saka Guangdong, China. Ana 44 dimensi sing dipilih. Tansah ana siji kanggo sampeyan.

2, Nglereni Akrilik, kayu, panel kayu, aluminium, lsp.

3, Swara ngisor, umur dawa digunakake, ora ana burrs lan ujung sing alus;

4, Nyuda geter sing digawe sajrone ratation penyesuaian;

5, kualitas Tinggi, kabeh proses produksi kita kudu ngontrol kualitas sing kuat.

6, Ukuran lan kualitas bisa disesuaikan miturut panjaluk dimensi khusus pelanggan;

7, Sajrone operasi agul-agul, bisa nyuda gesekan, nyuda konsumsi daya, mula nambah wektu nglereni. Kajaba iku, teknologi nutupi nglindhungi karat, nyegah adhesif, lan ngluwihi umur layanan agul-agul gergaji kanthi nglindhungi sifat utamane。

TAHA for Acrylic BA5 (2)
TAHA for Acrylic BA5 (9)
TAHA for Acrylic BA5 (1)
TAHA for Acrylic BA5 (3)
TAHA for Acrylic BA5 (4)
TAHA for Acrylic BA5 (5)
TAHA for Acrylic BA5 (6)
TAHA for Acrylic BA5 (7)
TAHA for Acrylic BA5 (8)
Model No. 01.01.030
Jeneng Produk TAHA Saw agul-agul kanggo Akrilik
Ukurane 110 * 2.0 * 1,5 * 20 * mm-40T
Dhiameter njaba Φ110mm
Kerf 2.8mm
Bore 20mm
Untu 40T
Jeneng Merek TAHA
Papan asal Guangdong, China
Materi Karbida, baja kecepatan tinggi, paduan Tungsten Cobalt
Panganggone Akrilik, kayu, MDF, papan partikel, kayu lapis, lsp.
Precision Presisi dhuwur
Paket 1 potong / kothak

Spesifikasi:

 Kode

Dhiameter 

Kerf

Bore

Untu

01.01.030

110mm

2.0mm

20.0mm

40T

01.01.070

150mm

1,5mm

25,4mm

60T

01.01.086

160mm

1.2mm

25.0mm

48T

03.01.005

205mm

1.4mm

25,4mm

100T

03.01.011

205mm

2.0mm

25,4mm

100T

03.01.014

205mm

2.0mm

30.0mm

100T

04.01.019

230mm

2.0mm

25,4mm

100T

04.01.020

230mm

2.0mm

25,4mm

100T

04.01.030

230mm

2.2mm

25,4mm

60T

06.01.008

255mm

1.8mm

25,4mm

120T

06.01.009

255mm

1.8mm

30.0mm

120T

06.01.018

255mm

2.2mm

30.0mm

100T

06.01.020

255mm

2.2mm

30.0mm

120T

06.01.021

255mm

3.0mm

30.0mm

100T

06.01.314

255mm

2.0mm

25,4mm

100T

06.01.315

255mm

2.0mm

30.0mm

100T

06.01.321

255mm

3.0mm

30.0mm

100T

08.01.001

305mm

2.0mm

25,4mm

120T

08.01.001

305mm

2.0mm

25,4mm

100T

08.01.307

305mm

2.0mm

30.0mm

120T

08.01.020

305mm

2.6mm

30.0mm

120T

08.01.324

305mm

3.0mm

25,4mm

80T

10.01.028

355mm

3.0mm

25,4mm

120T

12.01.044

405mm

3.2mm

25,4mm

120t

Rincian pengepakan:

Kaping 1: sak potong saben kantong plastik

TAHA for Acrylic BA5 (8)

2nd, Banjur 1 potong saben kothak nganggo gesper.

TAHA for Acrylic BA5 (10)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita