Mesin Pemotong Sudut Bingkai Foto QJ-200

Katrangan singkat:

Mesin klasik kanthi intensitas tenaga kerja sithik lan operasi gampang, efisiensi dhuwur lan utilitas lebar.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Sampeyan bisa ngrancang pola lan pola poligonal miturut petungan Angle kanthi mesin pemotong sudut bingkai foto iki. Proses pemotongan lancar banget. Musim semi bali kanthi otomatis nyurung meja bali menyang posisi wiwitan lan nggawe potongan sabanjure, proses pemotongan nggunakake motor kanggo nyopir agul-agul muter kanggo ngrampungake Angle nglereni.

Fitur

1, Nglereni bahan alus kayata bingkai kayu, pigura ps, bingkai aluminium dadi 45,60 utawa 90 derajat, kanthi bantuan aluminium ngudani ing sisih loro sing bisa diatur kanthi cocog karo bolongan ing meja.

2, Kanthi cara iki, sawise nglereni, bisa dipasang dadi pigura kanthi bentuk alun-alun, segiempat utawa heksagon.

3, Operasi mesin iki gampang, gampang lan aman kanthi kacepetan nglereni dhuwur lan efek nglereni sing apik.

Lamaran

Mesin pemotong bingkai foto asring digunakake ing bidang pabrikan utawa area dekoratif lsp.

main 1
detail2
detail1
detail3
detail5
detail 6

Spesifikasi detail:

Mesin Pemotong Sudut Bingkai Foto QJ-200

Barang No. QJ-200
Jeneng Produk Mesin pemotong sudut bingkai foto
Maks. Jembar makarya 200mm
Maks. Dhuwur kerja 70mm
Output / jam 500-600pc
Motor No.2.2 HP, 2800PRM
Voting 380 / 220V
Kekuwatan 1.1KW
Ukuran umume L600 * W650 * H780mm
Bobot Bruto 110kg

Packing:

packing

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita