Mesin saw saw Multi-rip

Gergaji pisau multi-log dianggep duwe kaluwihan saka panganan sing lancar, pamrosesan sing apik, ora ana pisau gergaji, efisiensi tinggi, bahan bakar sithik, keamanan lan perlindungan lingkungan. Iki minangka teknologi gergaji kayu hemat, presisi tinggi lan hemat sumber daya proyek riset lan pangembangan riset lan peralatan, sawise pirang-pirang taun dadi personel domestik riset lan pengembangan khusus, minangka prestasi teknologi tinggi kanthi hak kekayaan intelektual independen.

Siji gergaji multi-chip bisa ngganti patang gergaji band tradisional. Piranti kasebut nggunakake struktur anyar lan pirang-pirang teknologi anyar, lan konten teknis wis tekan level maju internasional. Piranti kasebut bisa ngethok kayu, setengah batang lan kayu persegi kanthi diameter 20cm. Jarene efisien, presisi tinggi, amarga bisa dadi log kayu menyang sawetara spesifikasi prasetel papan, tingkat otomatisasi dhuwur. Amarga gergaji ketebalan agul-agul 1,5 1,7 mm, kanthi agul-agul gergaji umum dibandhingake kekandelan 2,5 3.0 mm, gergaji gergaji gergaji mesin gergaji tinimbang mesin gergaji liyane dikurangi 46%, kosok balene, tingkat bahane nganti 76% nganti 80%, kayu tingkat pemanfaatan udakara 27% luwih dhuwur tinimbang jinis mesin gergaji liyane, lan proses pemotongan stabil, lempengan gergaji ketebalan seragam, permukaan sing alus, kelancaran seragam presisi tinggi, uga bisa nyuda setengah proses pagawean ing permukaan kayu.

Sanalika, amarga total tenaga motor luwih murah, konsumsi daya piranti saya mudhun nganti 25% dadi 40%.
Ana rong jinis gergaji multi-agul-agul utama: horisontal lan vertikal. Kepiye cara milih gergaji multi-agul-agul?

Gumantung saka profil sing pengin diproses - yen ing tengah njupuk kothak, coba pilih gergaji multi-agul-agul horisontal, amarga kayu gergaji vertikal pisau gergaji, mula ora preduli ukuran diameter diametere log bisa dijupuk. Yen kanggo mbukak kabeh log, sampeyan bisa milih gergaji multi-irisan log vertikal, amarga agul-agul gergaji ngethok kayu kanthi horisontal, bisa dipotong.

Struktur:

1. Umume digunakake kanggo nyukur longitudinal log diameter cilik. Miturut ukuran sing wis ditemtokake, pirang-pirang piring bisa digergaji ing siji feed.

2. Yen dibandhingake karo band saw, efisiensi mesin dhuwur, presisi dhuwur, operasi gampang lan trep, lan sarat teknis operator ora dhuwur, sing nggawe kekurangan akurasi mesin gergaji band kurang, efisiensi kurang, syarat teknis operasi dhuwur.

3. Bilah gergaji dilengkapi piranti adhem, sing ora gampang ngobong agul-agul gergaji lan ndawakake umur layanan pisau gergaji.

4. Baris kaping pindho kanggo panganan rante untune sing landhep, pangopènan sing gampang lan ekonomi.

5. Pungkasan ngeculake nduweni piranti pandhuan panganan sing aktif, sing ora gampang kanggo ngapit glathi lan nambah kelancaran mangan.

6. Rel pandhuan maju lan mundur lan alur pandhuan pakan ing kothak spindle diwenehake karo minyak kanthi pompa pelumasan manual, sing luwih dawa umur rel pandhuan.

Ngramut

1. Ngatur lan mriksa rantai panganan, mangan rantai motor lan motor navigasi ing njero gergaji multi-chip kanthi rutin.

2. Priksa manawa dawa sabuk lan kenceng motor utama cukup, cangkir minyak ing kothak kudu diisi minyak, lan apa pipa minyak kasebut wis port bener.

3. Tutup pad, agul-agul gergaji lan agul-agul navigasi ing gergaji multi-agul-agul kudu diresiki kanthi rutin (3 ~ 5 dina) nganggo minyak solar, lan diresiki nganggo gombal sing resik. Mesthi ora ana sundries sajrone dipasang, banjur di resiki nganggo gombal.

4. Inti spindle kudu digunakake kanggo mbuwang bolongan nganggo banyu sedina saben dina nalika ganti gandum multi-chip, utawa jotosan bedhil udhara ing outlet paling njero kanggo nyebulake rereget lan mesthekake outlet kasebut lancar.

5. Priksa kanthi rutin apa kacang spindle ing njero mesin gergaji multi-irisan ngeculake. 


Wektu kiriman: Jan-13-2021