Cara milih agul-agul dadi efektif

1. Deleng las saka glathi. Bagean sing ana gandhengane karo paduan lan awak agul-agul kudu ora kuning banget kaya tembaga. Ora ana sing adol. Solder kudu putih, kanthi garis sing lancip, resik banget. Ora ana teyeng tembaga ijo.

Gegayutan karo keamanan, sampeyan ora pengin glathi logam nalika sampeyan ngethok kayu. Kuat banget kaya bedhil cilik.

Kepiye milih agul-agul dadi efektif?

2. Deleng agul-agul gergaji sing diasah, ana papat sisi sing diasah, loro-lorone, permukaan untu ngarep, permukaan ndhuwur. Grinding Gamelan, ora cekung lan cembung, konsistensi sing apik, winger agul-agul. Lumahing padhang Ora ana kebocoran utawa ora dipengini. Lan bakal nempelake serbuk gergaji ing gergaji kanthi sisih ndhuwur lan mburi ngisor.

3. Yen ndeleng permukaan awak film, efek polesan kudu dingerteni dening kabeh wong. Koefisien gesekan sing luwih alus sithik, ora gampang nemplekake chip kayu lan pasthi kayu. Katon katon apik. Bisa diukur nganti deloken pesawat, ora bisa ora rata kaya mangkuk.

4. Yen kahanan ngidini, sampeyan bisa nginstal gergaji ing mesin lan nyoba. Yen ora ana swara utawa ayunan nalika nganggur. (Ati-ati saiki) Kanthi alon-alon muter tangane, ngukur peluncuran radial.

Minangka metode inspeksi profesional, dheweke mung gumantung karo peralatan lan alat pangukuran kanggo nggawe inspeksi luwih jero. Blade gergaji ekspor kabeh bolongan medium 15.88mm lan 25.4mm, lan poros gergaji domestik katon 20 utawa 18. Yen sampeyan pengin efek pemotongan sing apik, 7 inci bisa tuku 40 utawa 60 untu, ngethok kanthi 7 inci 16 utawa 24 untu bisa. Sepuluh inci 24 untu, 40 untu bisa digunakake kanggo nglereni, gergaji tliti bisa digunakake, 80 untu utawa 100 untu.

Bilah gergaji sing apik bisa dipotong luwih apik tinimbang permukaan sing direncanakake, tanpa bolongan ing pinggir, luwih-luwih yen kayu kasebut dipotong luwih angel. Iku apik banget!


Wektu kiriman: Jan-13-2021