Bit Arden Router

Ati-ati nangani alat:

1. Piranti Arden sing dirancang kanggo pangguna profesional nggunakake macem-macem bahan kanthi macem-macem alat, umume dipérang dadi limang kategori: chipboard, MDF, kayu solid, Plexiglass lan artificialstone, pangguna profesional sing cocog karo macem-macem bahan pilih alat sing beda-beda, kanggo nggayuh asil paling apik lan daya tahan nglereni, nyegah alat supaya ora meksa tekanan, kabeh alat dirancang kanggo muter searah jarum jam.

2. Kabeh alat nalika rampung, yaiku kanthi ngimbangi tes, mlumpat manawa ora ana dalan, kanggo nglindhungi alat sing digunakake maneh tanpa ayunan lan ngalahake, cathet manawa mesin lan peralatan sing wis diputer lan jaket sing apik.

3. Jaket kudu milih ukuran sing bener, yen ditemokake ora bunder utawa jaket sing dienggo, bakal nyebabake jaket dadi alat clemping sing normal lan bener, langsung ganti jaket nganggo spesifikasi satndard, hindari alat gagang ing sangisore dhuwur geter kanthi cepet, mabur utawa ngilangi kahanan sing mbebayani.

4. Alat sing ngatasi instalasi kudu sesuai karo aturan UE. Contone, diameter gantung 12.7mm saka ambane clamping kudu nganti 24mm, supaya tekanan ing poros bisa ditanggung. Tampilake minangka gambar siji. Minangka gambar:

Arden Router bits

5. Setelan kacepetan:
Dhiameter alat outsie sing luwih gedhe kudu disetel sesuai karo tachometer ing ngisor iki lan alon-alon, lan njaga promosi kacepetan seragam, ora mandheg nyengkuyung tumindak ing proses nglereni. Tampilake kaya ing ngisor iki:

Kacepetan router sing disaranake
Dhiameter bit Kacepetan maksimal
1 "(25mm) 24.000RPM
1-1 / 1/4 "- 2" (30-50mm) 18.000RPM
2-1 / 4 "-2-1 / 2" (55-65mm) 16.000RPM
3 "-3-1 / 2" (75-90mm) 12.000RPM

6. Nalika pemotong kethul, ganti alat anyar, aja terus digunakake supaya ora ana kerusakan alat lan kacilakan industri.

7. Pilih agul-agul luwih dawa tinimbang item sing digunakake nalika nggunakake alat, kayata: ambane panggilingan alur 12.7mm, gunakake potongan pemotong pisau 25,4mm, aja nggunakake alat pemotong 12.7mm utawa ing ngisor 12.7mm.

8. Nalika proses operasi, gunakake kacamata pengaman, pengaman, nalika nggunakake mesin lan peralatan desktop kanggo nggawe piranti, nyingkiri barang kerja nggunakake piranti anti rebound, ngindhari kacilakan barang kerja ing Rally kanthi kecepatan tinggi nglereni


Wektu kiriman: Jan-13-2021