MTL Saw glathi kanggo agul-agul gergaji Aluminium

Katrangan singkat:

S-Shape muffler tetep nyuda swara lan ngiris geter nalika nglereni kanthi kacepetan dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Babagan barang iki:

1, Cocog kanggo: Nglereni omah kabeh-aluminium, lawang lan jendhela aluminium, bingkai foto aluminium, tembok tirai, radiator, tuyeres;

2, Mesin sing bisa ditrapake: Mesin nglereni Manual King, lawang paduan aluminium lan peralatan randha, peralatan ngolah tembok tirai.

3. Lumahing nglereni cukup Gamelan.

4. Nyandhang- resistensi, akurasi dhuwur, ora ana bolongan sing nyepetake panas sing apik

MTL saw blade cutting aluminum (2)
MTL saw blade cutting aluminum (3)
MTL saw blade cutting aluminum (4)
MTL saw blade cutting aluminum (5)
MTL saw blade cutting aluminum (6)
MTL saw blade cutting aluminum (1)
MTL saw blade cutting aluminum (8)
Model No. MTL223
Jeneng Produk MTL Saw agul-agul kanggo aluminium
Ukurane 255 * 3.0 * 2.2 * 25.4 * 30T * SM
Dhiameter njaba Φ255mm
Kerf 3.0mm
Bore 25,4mm
Untu 30T
Jeneng Merek MTL
Papan asal Guangdong, China
Materi Karbida, baja kecepatan tinggi, paduan Tungsten Cobalt
Panganggone Akrilik, kayu, MDF, papan partikel, kayu lapis, lsp.
Precision Presisi dhuwur
Paket 1 potong / kothak

Spesifikasi:

 Kode

Diameter (mm)

Kerf (mm)

Bore (mm)

Untu

Jinis untu

MTL001A

255

2.8

25.4 / 30

100/120

SM

MTL002A

305

2.0

25.4 / 30

100/120

SM

MTL003A

355

3.0

25.4 / 30

100/120

SM

MTL004A

355

2.2

25.4 / 30

100/120

SM

MTL005A

405

3.2

25.4 / 30

120

SM

MTL006A

405

4.0

25.4 / 30

120

SM

MTL007A

500

4.5

25.4 / 30

120

SM

MTL008A

500

5.0

30/38

144

SM

Rincian pengepakan:

1st: sak potong saben kantong plastik

MTL Saw blade for aluminum

2nd, Banjur 1 potong saben kothak nganggo gesper.

MTL saw blade cutting aluminum (9)

Pengiriman:

shipping

Dhukungan UPS, FEDEX, DHL, EMS, BY SEA, BY AIR; Lan cara transportasi liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita