MTL Saw agul-agul Kalsium Silikat Papan Blade Cutting Bunder Bunder Kacepetan

Katrangan singkat:

Lapisan khusus mbantu efek pemotongan sing luwih dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Babagan barang iki:

1, Digawe saka paduan sing atos, kuwat lan awet.

2, gergaji khusus kanthi kekerasan dhuwur, landhep lan awet kanthi efek motong sing apik.

3, Lapisan khusus mbantu efek pemotongan sing luwih dhuwur.

4, Desain slot muffler lan sink panas nggawe ngilangi chip luwih cepet, disipasi panas luwih cepet, swara luwih murah lan efisiensi nglereni luwih dhuwur.

5. Desain sudut sing ditargetake lan desain mecah presisi sing dhuwur nggawe permukaan sing luwih alus.

6. Flatness dhuwur lan resistensi nyandhang tajem SKS-51.

MTL Saw blade cutting Calcium silicate board (4)
MTL Saw blade cutting Calcium silicate board (2)
MTL Saw blade cutting Calcium silicate board (5)
MTL Saw blade cutting Calcium silicate board (6)
MTL Saw blade cutting Calcium silicate board (7)
MTL Saw blade cutting Calcium silicate board (8)
MTL Saw blade cutting Calcium silicate board (9)
MTL Saw blade cutting Calcium silicate board (1)
Model No. MTL55
Jeneng Produk MTL Saw agul-agul kanggo Kayu
Ukurane 256 * 2.2 * 1.6 * 25.4 * 6T *
Dhiameter njaba Φ256mm
Kerf 2.2mm
Bore 25,4mm
Untu 6T
Jeneng Merek MTL
Papan asal Guangdong, China
Materi Karbida, baja kecepatan tinggi, paduan Tungsten Cobalt
Panganggone Papan Silikat KalsiumPapan semen serat.
Precision Presisi dhuwur
Paket 1 potong / kothak

Spesifikasi:

 Kode

Diameter (mm)

Kerf (mm)

Bore (mm)

Untu

MTL01

120

1.8

16

6T

MTL02

150

1.8

16

4T

MTL03

160

1.8

30

4T

MTL04

180

1.8

16

4T / 6T

MTL05

180

2.0

16

4T / 6T

MT06

205

2.0

30

12T

MTL07

230

2.8

30

12T

MTL08

250

2.8

30

12T

MTL09

255

2.2

16

6T

MTL10

305

2.2

16

8T

MTL11

305

2.2

30

40T

MTL12

350

3.5

30

48T

Rincian pengepakan:

1st: sak potong saben kantong plastik 

MTL Saw blade cutting Calcium silicate board

2nd, Banjur 1 potong saben kothak nganggo gesper.

MTL Saw blade cutting Calcium silicate board2

Pengiriman:

shipping

Dhukungan UPS, FEDEX, DHL, EMS, BY SEA, BY AIR; Lan cara transportasi liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita