MJ-3016 Plank macem-macem mesin gergaji

Katrangan singkat:

Desain mesin khusus, struktur panganan otomatis tipe ndhuwur lan ngisor, khusus kanggo kayu gedhe, proses kayu sing lancar.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

1, Kursi poros lan kursi pakan diproses kabeh, spindle sejajar karo roller feed kanthi presisi tinggi, panganan sing lancar, lan gergaji cepet diwujudake;

2, Sistem panganan didhukung dening rol ndhuwur lan ngisor, nggawe panganan stabil;

3, poros kasebut disetel maneh kanggo nyemprot banyu, banyu sithik kanggo entuk pendinginan agul-agul gergaji paling apik; Wektu sing dirancang khusus, tambahan banyu kanthi jumlah, ora mung kanggo adhem agul-agul lan njaga serbuk gergaji ora udan banget;

4, Dilengkapi karo piranti proteksi arus elektronik sing disesuaikan, feed stop otomatis nalika motor kakehan.

Spesifikasi detail:

MJ-3016 Plank macem-macem mesin gergaji 

Barang No.

MJ-3016

Jeneng Produk

Plank pirang-pirang mesin gergaji

Dhiameter kerja

c150 ~ 290mm

Dhuwur nglewati

310mm

Min Dawa kerja

 > 950mm + 800

Dhiameter utama spindle

 Φ50mm

Kacepetan dipakani

 0-10m / menit

Spindle utama

5,5kw

Daya mangan

 0,75kw

Saw spek.

 430 * 4.0 * 3.3 * 60 * 36T + 6K

Dilengkapi saw glathi

8pc * 2

 Ukuran Sakabèhé

3250 * 2150 * 1850

Plank multi-rip saw machine (1)

Piranti rol, dipakani stabil

Plank multi-rip saw machine (2)

Piranti rol, dipakani stabil

3016-1

Struktur roller baja ndhuwur lan ngisor

3016-2

Panganan roda baja (kanthi daya)

3016-3
3016-4

Kalibrasi inframerah:

3016-5

Panganan rodha baja (kanthi kekuwatan) - Sistem panganan dipimpin dening rol ndhuwur lan ngisor, dadi pakan kuwat lan stabil

Plank multi-rip saw machine (4)

Tabel kontrol sing gampang, wiwiti operasi kanthi pencet tombol apa

Plank multi-rip saw machine (9)

Mesin asli dilengkapi pisau 8 * 2 saw

Plank multi-rip saw machine (3)

Motor dobel nyedhiyakake cukup tenaga supaya bisa nglereni kanthi lancar.

Plank multi-rip saw machine (8)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita