MJ-1430 Log mesin saw sawetara

Katrangan singkat:

Mesin pemotong kayu log sing sampurna kanggo mbantu sampeyan ngrampungake. Sistem pakan struktur rantai dobel + ngeculake navigasi, panganan sing kuwat lan stabil, weruh kayu kanthi lancar.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Mesin multi saw log iki dirancang kanggo mesin tugas berat. Iki digunakake kanggo nglereni macem-macem kayu sing beda-beda, kayata cemara China, metasequoia, pinus, pinus scotch Mongolia, kayu chestnut, poplar, beech, akasia.

MJ-1430 Log multiple saw machine (1)

Poros kasebut disetel maneh kanggo nyemprot banyu, banyu sithik kanggo entuk efek pendinginan agul-agul paling apik; Wektu sing dirancang khusus, tambahan banyu kanthi kuantitatif, ora mung kanggo adhem agul-agul lan njaga serbuk gergaji ora udan banget.

Papan pakan dilengkapi piranti watesan dhuwur. Yen ngluwihi kisaran sing diidini, panganan bakal mandheg dhewe.

MJ-1430 Log multiple saw machine (2)

Stabilitas dhuwur lan keamanan sing apik

MJ-1430 Log multiple saw machine (7)

Kalibrasi inframerah, akurasi tinggi bahan pemotong

MJ-1430 Log multiple saw machine (9)
MJ-1430 Log multiple saw machine (8)

Struktur pendinginan banyu: Sampeyan bakal tetep agul-agul gergaji kanthi suhu sithik lan umure dawa.

MJ-1430 Log multiple saw machine (6)

Struktur rantai panganan sing lengkap: Jaga transportasi luwih lancar lan operasi dadi efisiensi sing luwih dhuwur. 

MJ-1430 Log multiple saw machine (10)

Tombol sing gampang dikontrol

Dilengkapi karo piranti proteksi arus elektronik sing disesuaikan, mandheg dipakani otomatis nalika kakehan motor;

MJ-1430 Log multiple saw machine (5)

Motor dobel nyedhiyakake cukup tenaga supaya bisa nglereni kanthi lancar!

MJ-1430 Log multiple saw machine (4)

Mesin asli dilengkapi pisau gergaji 8 * 2 lan dicocogake karo glathi gergaji.

MJ-1430 Log multiple saw machine (3)

MJ-1430 Log mesin saw sawetara

Barang No.

MJ-1430

Jeneng Produk

Log sawetara mesin gergaji

Dhiameter kerja

Φ150 ~ 290mm

Dhuwur nglewati

310mm

Min Dawa kerja

 > 950mm + 800

Dhiameter utama spindle

 Φ50mm

Kacepetan dipakani

 0-10m / menit

Spindle utama (munggah)

45kw

Spindle utama (mudhun)

37kw

Daya mangan

 2.2kw

Saw spek.

 430 * 4.0 * 3.3 * 60 * 36T + 6K

Dilengkapi saw glathi

8pc * 2

 Ukuran Sakabèhé

3800 * 2200 * 2000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita