FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Luwih saka 20 taun produsen profesional!

Apa pengiriman gratis kasedhiya?

Nuwun sewu, nanging diskon kanthi jumlah pesanan sing akeh!

Apa sampeyan bisa ngirim barang kasebut menyang forwarder ing China?

Ya, bakal seneng banget nyedhiyakake layanan iki.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake layanan khusus?

Ya, mesthi!

Ngopo kowe

Pengalaman + mitra luwih saka 20 taun kanthi target Win-win.

Regane regane opo

Kita bisa nyedhiyakake rega Ex-work, FOB & CIF.

Apa sampeyan duwe Min. Jumlah pesanan?

Ya, 10 potong kanggo router.

Dokumen apa sing bisa diwenehake?

Dokumen ekspor normal kasedhiya.

Kepiye babagan lead time?

5-7 dina kanggo bit router lan wilah sawi sawise entuk pambayaran. 20-30 dina kanggo mesin sawise mbayar.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

T / T menyang akun perusahaan, utawa West Union.

Pengin kerja sama kita?