Mesin Gabungan Frame Angle DJ-230J

Katrangan singkat:

DJ-230J minangka mesin gabungan Angle pedal yaiku mesin gabungan indeks Angle indeks.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

1, Cocog kanggo lingkungan produksi tanpa tenaga udara sing dikompres.

2, operasi sing gampang, swara kurang, struktur kuwat lan daya tahan

Fitur

1, Ramah panggunaan, nggawe sistem kerja mung butuh sawetara detik.

2, V-Nails bakal pindhah dhewe ing sangisore mejo kanthi sistem. Ora perlu mindhah pigura maneh. Iki tegese kita bisa entuk bingkai standar liyane.

3, Bisa ngontrol kualitas bingkai lan ningkatake efisiensi Kerja! Bisa 9 Posisi Wedge, Nganti 9 Wedges per Posisi, iki tegese sampeyan bisa nggawe pigura gedhe luwih kuwat.

4, Ana tangan loro ing meja, Bakal push frame kudu bebarengan lan ngidini kondisine standar. Kita bisa nggawe pigura luwih gampang lan entuk asil sing luwih apik.

Spesifikasi detail:

DJ-230J Petal Photo Frame Angle Jointing Machine

Barang No. DJ-230J
Jeneng Produk Mesin Sambungan Bingkai Foto Kelopak
Maks. Jembar makarya 80mm
Min Jembar makarya 6mm
Maks. Dhuwur kerja 80mm
Min Dhuwur kerja 6mm
Ukuran kuku 5-7-10-12-15mm
V Ketik ukuran kuku 5-7-10-12-15mm
Dhuwur meja kerja 900mm
Ukuran umume L350 * W480 * H1100mm
Bobot Bersih 50kg
Ukuran kemasan L450 * W490 * H1100mm
Bobot Bruto 58kg

Pasuryan mesin:

Main

Kanthi lengen sing luwih dawa:

detail 5

Kelopak

detail 4

Gabungan 90 derajat:

detail 1

Ngumpulake kuku:

detail 2

Produk gabungan

Detail 6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita