Hubungi Kita

Alamat: No.1 Show Room, Lunjiao Woodworking Machines City, ShunDe District, FoShan City, Guangdong, China.

Telpon: +86 757 2733 7134

Whasapp / Wechat: +8618680021021

Wektu kerja: Senen nganti Setu 9 esuk. 18.00 / Minggu ditutup!

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita